قیمت نفت در معاملات روز سه شنبه بازار جهانی تحت تاثیر نگرانی سرمایه گذاران نسبت به افزایش موارد جهانی ابتلا به ویروس کرونا و تاثیر آن بر تقاضای برای سوخت، کاهش پیدا کرد.
وزیر نفت به افزایش تولید روزانه ۷۵ هزار بشکهای کشورهای روسیه و قزاقستان در ماههای فوریه و مارس اشاره کرد و گفت: این مقدار تغییر در تولید، تأثیری در خروجی اوپکپلاس و بازار جهانی ندارد.
قیمت نفت پس از بن بست مذاکرات روز دوشنبه وزیران اوپک پلاس درباره سطح تولید فوریه و در بحبوحه نگرانیها نسبت به دورنمای تقاضا برای سوخت، در معاملات روز سه شنبه با کاهش روبرو شد.
بهای معاملات جهانی نفت روز پنجشنبه افزایش یافت اما تحت تاثیر قرنطینه های وضع شده برای مقابله با ویروس کرونا و افت تقاضا، بیش از یک پنجم از ارزش خود را در سال ۲۰۲۰ از دست داد.
نظرسنجی رویترز نشان داد قیمت نفت تحت تاثیر شیوع نوع جهش یافته ویروس کرونا و محدودیتهای سفر که تقاضا برای سوخت را ضعیفتر خواهد کرد، بعید است در سال ۲۰۲۱ بهبود قابل توجهی پیدا کند.
قیمت نفت در معاملات هفته گذشته تحت تاثیر افزایش ذخیره نفت در آمریکا و شیوع گونه جدیدی از ویروس کرونا که نگرانیها نسبت به مازاد عرضه نفت در بازار را بیشتر کرد، با کاهش همراه شد.
قیمت نفت در معاملات روز پنج شنبه که آخرین روز معاملات هفته جاری پیش از تعطیلات کریسمس بود، افزایش یافت اما تحت تاثیر نگرانیها نسبت به پیامدهای شیوع نوع جهش یافته ویروس کرونا، رشد هفتگی که به مدت ۷ هفته متوالی داشت، متوقف شد.
قیمت نفت پس از انتشار گزارشی که رشد غیرمنتظره ذخایر نفت آمریکا را نشان داد و همچنین تهدید ترامپ برای عدم امضای لایحه کمک مالی کرونایی، در معاملات روز چهارشنبه بیش از یک درصد سقوط کرد.
قیمت نفت روز سه شنبه کاهش بیشتری پیدا کرد و به کاهش شدید روز گذشته که تحت تاثیر شیوع نوع جدیدی از ویروس کرونا در انگلیس و تجدید نگرانیها نسبت به احیای تقاضا برای سوخت روی داد، افزود.
قیمت نفت در معاملات روز دوشنبه تحت تاثیر شیوع نوع جدیدی از ویروس کرونا که باعث بسته شدن اکثر نقاط انگلیس شده و نگرانیها نسبت به احیای کندتر تقاضا برای سوخت در اروپا را برانگیخته است، حدود سه درصد ریزش کرد.
یک کارشناس درباره پیش بینی افزایش قیمت نفت گفت: تاثیر واکسن کرونا بر بازار نفت سریع نخواهد بود، حداقل ۶ تا ۹ ماه طول خواهد کشید تا شاهد تاثیر واکسن بر بازار نفت باشیم، اما اگر مشکلات حل شود می توان انتظار قیمت ۵۵ تا ۶۰ دلار را داشت اما نمی توان بیش از این قیمت را پیش بینی کرد.
قیمت نفت در پی موافقت سازمان غذا و داروی آمریکا با واکسن کووید ۱۹ شرکت فایزر و بایون تک، در روزهای اخیر به بالاترین حد از اوایل بهار صعود کرده است و روز پنج شنبه در بالاترین حد ۹ ماه اخیر ایستاد.
قیمت نفت در معاملات روز چهارشنبه بازار جهانی در پی رشد غیرمنتظره ذخایر نفت آمریکا و نگرانی سرمایه گذاران نسبت به تاثیر منفی قرنطینه های اروپا بر تقاضا، کاهش پیدا کرد.
قیمت نفت در معاملات روز سه شنبه بازار جهانی تحت تاثیر تشدید قرنطینه ها در اروپا و پیش بینی احیای کندتر تقاضا در سال آینده که خوش بینی به تاثیر واکسیناسیون کووید ۱۹ بر بهبود تقاضا را تحت الشعاع قرار داد، با کاهش روبرو شد.
قیمت نفت در معاملات روز دوشنبه بازار جهانی تحت تاثیر امیدواری به بهبود تقاضا با آغاز واکسیناسیون کووید ۱۹ و انفجار یک نفتکش در عربستان سعودی، صعود کرد.
قیمت نفت پس از صعود چشمگیری که شب گذشته داشت، تحت تاثیر امیدواری به بهبود تقاضا با آغاز واکسیناسیون کووید ۱۹، در معاملات روز جمعه به روند افزایشی خود ادامه داد.
قیمت نفت روز چهارشنبه تحت تاثیر جهش غیرمنتظره ذخایر آمریکا که نگرانیها نسبت به کندی تقاضا را برانگیخت، کاهش یافت اما خوش بینی سرمایه گذاران تحت تاثیر اخبار مثبت واکسن کووید ۱۹ افت قیمتها را محدود کرد.